Antena 3 CNN Politică Apariție nouă în Parlamentul României. Partidul care își înființează grup la Camera Deputaților

Apariție nouă în Parlamentul României. Partidul care își înființează grup la Camera Deputaților

Fostul președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a anunțat că va înființa un grup parlamentar la Camera Deputaților, alcătuit din 13 deputați, care se va numi ”Grupul Deputaților de Dreapta”.

Apariție nouă în Parlamentul României. Partidul care își înființează grup la Camera Deputaților
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    01 Feb 2022   •   12:44

„13 deputați care și-au dat demisia PNL odată cu decizia conducerii PSD de a readuce PSD la guvernare, au luat decizia de a constitui un grup parlamentar. Suntem 13 deputați, liderul grupului parlamentar va fi Violeta Alexandru. Numele grupului este ”Grupul Deputaților de Dreapta”. Grupul își propune să rămână fidel angajamentelor asumate de PNL în campania electorală și vom reprezenta alegătorii PNL la nivelul Parlamentului”, a spus Ludovic Orban.

La sfârşitul lunii decembrie 2021, Ludovic Orban a depus actele pentru înfiinţarea partidului politic Forța Dreptei.

„Noi am susținut, încă de la începutul crizei politice, refacerea coaliției de centru-dreapta. Deși era perfect posibilă refacerea acestei alianțe, Iohannis și anexele sale au impus această alianță nefirească, această coaliție toxică (…) Nu cred că va fi posibilă refacerea coaliției de centru-dreapta pentru că am văzut că este vorba despre un plan pe o perioadă de 7 ani. Este nevoie de o opoziție puternică la această coaliție”, a declarat Ludovic Orban.

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close