Antena 3 CNN Politică Apelul lui Traian Băsescu, în plină criză politică

Apelul lui Traian Băsescu, în plină criză politică

Apelul lui Traian Băsescu, în plină criză politică
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    17 Iun 2017   •   16:43

Fostul președinte Traian Băsescu face un apel la UDMR să nu intervină în scandalul PSD, pentru că ”este corect ca răfuiala dintre clanurile din PSD să fie tranşată strict în interiorul PSD”.

Din declaraţia domnului Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, am înţeles că UDMR urmează să analizeze cum se va poziţiona la moţiune.

Fac un apel la UDMR să înţeleagă că suntem în faţa unei răfuieli în interiorul PSD. Amestecul oricărui partid parlamentar în această afacere, între clanurile din interiorul PSD, nu va face decât să afecteze, în continuare, calitatea guvernării. De aceea, cred că UDMR nu ar trebui să intervină în această dispută internă. Este corect ca răfuiala dintre clanurile din PSD să fie tranşată strict în interiorul PSD, chiar dacă acest lucru se va petrece sub cupola Parlamentului. 

Până la urmă, UDMR îşi poate negocia eventualele interese cu câştigătorul, care oricum va avea nevoie de o alianţă cu UDMR”, a scris fostul președinte Traian Băsescu, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

UDMR a decis că nu va participa, duminică, la citirea moțiunii lui Liviu Dragnea împotriva guvernului Grindeanu.

Citirea moțiunii va avea loc duminică, la ora 16.30, în plenul Parlamentului, după ce Mihai Fifor a convocat, vineri seara, parlamentarii social-democrați.

Este război total între Sorin Grindeanu şi Liviu Dragnea. Grindeanu refuză să plece din fruntea Guvernului, deşi Comitetul Executiv al PSD, prezidat de Dragnea, a decis să îi retragă sprijinul politic

Citiți și Premierul Sorin Grindeanu a fost dat afară din PSD.

×
Subiecte în articol: UDMR Sorin Grindeanu Liviu Dragnea
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close