Antena 3 CNN Politică Iohannis, atacat din PNL: Lumina nu vine de la Cotroceni

Iohannis, atacat din PNL: Lumina nu vine de la Cotroceni

Iohannis, atacat din PNL: Lumina nu vine de la Cotroceni
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    15 Dec 2016   •   17:34

Ludovic Orban, fost ministru PNL, vine cu un atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, spunând că ”lumina nu vine de la Cotroceni”.

”Foarte multe prostii făcute de conducerea PNL au putut fi impuse ca decizii în partid fiind prezentate în mod fals ca reprezentând voinţa preşedintelui. În realitate, sunt convins că Johannis nu a ştiut de cele mai multe dintre ele. Foarte mulţi lideri au încercat şi încearcă în continuare să se legitimeze prin uşa deschisă pe care o au la Cotroceni. Multe numiri de oameni au fost făcute ca venind dinspre palat.

Este momentul să înţelegem că renaşterea PNL nu poate veni de la cei care se prezintă în mod fals ca fiind favoriiţii preşedintelui. Renaşterea PNL nu poate veni decât din coborarea cu picioarele pe pământ, din întoarcerea cu faţa la oameni, din dialogul permanent cu societatea, din ascultarea voinţei reale a oamenilor, din alegerea acelor liberali care au ca sursa a legitimităţii încrederea membrilor de la baza PNL şi încrederea cetăţenilor români. Altfel vom face rău şi PNL, şi lui Klaus Johannis”, a spus Ludovic Orban, membru important al PNL.

Declarația lui Ludovic Orban a fost comentată joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Klaus Iohannis nu neagă posibilitatea ca Traian Băsescu să ajungă prim-ministru. Scenariu incredibil

×
Parteneri
Motorina, o nouă ieftinire înainte de weekend
x close