Antena 3 CNN Politică Banii pentru facturi promişi de Clotilde Armand, praf în ochi pentru oamenii din Sectorul 1

Banii pentru facturi promişi de Clotilde Armand, praf în ochi pentru oamenii din Sectorul 1

Banii promişi de Clotilde Armand pentru a-i ajuta pe români să îşi plătească facturile la energie nu mai sunt şi nici au fost. Sumele care ar fi trebuit să ajungă la cei care locuiesc în Sectorul 1 erau luate din facturile neplătite către Romprest.

de Radu Tiliță    |    02 Apr 2023   •   10:28

În noiembrie 2022, Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, anunţa din mansarda primăriei că va acorda pentru fiecare gospodărie din Sectorul 1 sume cuprinse între 1.000 şi 3.000 de lei, astfel încât oamenii să treacă mai uşor peste perioada de iarnă şi să îşi poată plăt facturile la energie.

Clotilde Armand a numit, la acea vreme, proiectul "Tichete anticriză", un proiect ce ar fi trebuit derulat până la finalul lunii martie 2023, însă până pe data de 31 martie 2023, niciun locuitor din Sectorul 1 nu a primit nici măcar un leu, asta deşi city-manager-ul Sectorului 1 spunea că s-au înscris peste 20.000 de persoane.

Primarul Sectorului 1 spunea atunci că banii pe care îi va acorda prin tichetele anticriză provin din facturile şi economiile făcute cu operatorul salubritate publică. Însă, în şedinţa de săptămâna aceasta, city-manager-ul a spus că nu a putut fi implementat proiectul pentru că nu existau banii, iar proiectul nu era bugetat.

Astfel, pentru că banii nu au fost în primărie, proiectul nu a putut fi derulat, astfel că oamenii din Sectorul 1 s-au înscris degeaba pe platforma pusă la dispoziţie de primărie.

Citeşte şi: Sute de copii din Bucureşti sunt privaţi de dreptul la sport | Nicuşor Dan şi Clotilde Armand, acuzaţi de nepăsare

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand sectorul 1 București
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close