Antena 3 CNN Politică Bănicioiu: Am rezerve serioase faţă de noua formulă de guvernare

Bănicioiu: Am rezerve serioase faţă de noua formulă de guvernare

Bănicioiu: Am rezerve serioase faţă de noua formulă de guvernare
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    29 Iun 2017   •   21:04

Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății, a declarat, joi, că are rezerve serioase faţă de noua formulă de guvernare.

„Ieri m-am abţinut la CEx pentru că am rezerve serioase faţă de ceea ce a decis leadershipul partidului legat de noua formulă guvernamentală. Sper ca ei să aibă dreptate şi eu să greşesc de data aceasta, dar avertizez că nu trebuie să înşelăm încrederea electoratului care ne-a susţinut atâta timp şi mă nedumeresc multe din veştile auzite azi legate de nuanţarea programului de guvernare şi sper ca, totuşi, aceste aspecte să fie benefice şi nu în defavoarea celor care şi-au pus speranţa în noi“, a declarat deputatul PSD Nicolae Bănicioiu. 

Declarația lui Bănicioiu a fost comentată joi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Nicolae Bănicioiu face parte din acei social-democrați care au rezerve faţă de echipa Guvernului Tudose, printre aceştia fiind şi alţi lideri PSD, precum preşedintele executiv, Nicolae Bădălău. 

Guvernul Mihai Tudose a depus jurământul joi seară la Palatul Cotroceni, după ce a trecut de votul de învestitură al Parlamentului.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close