Antena 3 CNN Politică Bărbatul turnat de Traian Băsescu la Securitate: “O făcea din plăcere și ca să se vadă important într-o anumită zonă. „Uite, eu colaborez cu Securitatea”

Bărbatul turnat de Traian Băsescu la Securitate: “O făcea din plăcere și ca să se vadă important într-o anumită zonă. „Uite, eu colaborez cu Securitatea”

Bărbatul turnat de Traian Băsescu la Securitate:  “O făcea din plăcere și ca să se vadă important într-o anumită zonă. „Uite, eu colaborez cu Securitatea”
04 Iun 2019   •   15:28

Ion Bârgău e unul dintre foștii colegi de la Institutul de Marină Constanța pe care pe atunci studentul Traian Băsescu i-ar fi turnat la Securitate. Într-un interviu acordat publicației Dela0.ro, Bârgău lansează acuzații dure la adresa lui Băsescu.

“De ce scria așa ceva? Asta vă întreb și eu pe dumneavoastră!”, se aprinde Ion Bârgău când e chestionat asupra posibilelor motive care l-ar fi putut împinge pe Traian Băsescu să îmbrace haina lui Petrov și să scrie note informative la Securitate.

E convins că în niciun caz nu poate fi vorba de nevoia încheierii studiilor. “Să nu credeți că Băsescu era vreun prost care nu putea termina facultatea fără Securitate”, susține ferm Bârgău. Și continuă în crezul său: “O făcea din plăcere și ca să se vadă important într-o anumită zonă. ”.

“Da, părea mea este că de aceea a făcut-o. Ca să pară important.”

Mai multe, pe Dela0.ro.

Povestea unui om turnat de Traian Băsescu la Securitate: "Cu ce a făcut Băsescu putea să-l dea afară din Armată pe Tata. La asta nu s-a gândit nemernicul?"

Traian Băsescu, reacție la documentele publicate de Antena 3

Ediție Specială. Avem notele informative date de ”Petrov” la Securitate

 

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close