Antena 3 Politică Băsescu îi răspunde lui Ponta, în disputa privind creşterea preţurilor

Băsescu îi răspunde lui Ponta, în disputa privind creşterea preţurilor

de M.Z.    |    12 Mar 2014   •   17:31

Preşedinţia îi răspunde premierului Victor Ponta în disputa privind creşterile de preţuri, spunând că şeful Guvernului este cel care va duce la această situaţie, deoarece vrea să introducă acciza la combustibil.

 
"Legea de aprobare a OUG nr. 57/2013 a făcut obiectul unei sesizări de neconstituţionalitate înaintată Curţii Constituţionale de către preşedintele României, domnul Traian Băsescu, în data de 26 februarie 2014. Sesizarea de neconstituţionalitate nu suspendă aplicarea OUG nr. 57/2013, care este în vigoare din data de 1 iulie 2013 şi care a produs şi produce în continuare efecte, ceea ce dovedeşte că afirmaţiile domnului prim-ministru Victor-Viorel Ponta sunt voit mincinoase şi urmăresc dezinformarea vădită a cetăţenilor. 

Menţionăm, totodată, că singurul care doreşte să majoreze preţurile în România este domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta, care, prin introducerea accizei la benzină şi motorină, va determina scumpirea tuturor produselor şi serviciilor", a spus purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Bogdan Oprea, informează Administraţia prezidenţială.

Declaraţia a fost prezentată miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Reacţia Administraţiei prezidenţiale vine după ce, astăzi, premierul Victor Ponta l-a acuzat pe Traian Băsescu că din cauza atitudinii sale factura la curent electric ar putea să crească cu 50%.
 

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close