Antena 3 CNN Politică Băsescu, întrebat dacă se gândeşte să devină profesor: "Cine îmi dă mie un DOCTORAT? Nu sunt calificat, măi copii!"

Băsescu, întrebat dacă se gândeşte să devină profesor: "Cine îmi dă mie un DOCTORAT? Nu sunt calificat, măi copii!"

Băsescu, întrebat dacă se gândeşte să devină profesor: "Cine îmi dă mie un DOCTORAT? Nu sunt calificat, măi copii!"
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    26 Oct 2013   •   18:06

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta îşi ascut din nou cuţitele.

După ce prim-ministrul l-a atacat pe şeful statului din cauză că a mers la Consiliul European de la Bruxelles în locul lui şi a spus că este doar un şomer de lux care se plimbă în străinătate pe banii românilor, şeful statului este mai subtil şi vorbeşte din nou despre doctoratul lui Victor Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu, prezent la Adunarea Generală Anuală a Asociaţiei Internaţionale a Universităţilor de Marină, n-a ratat ocazia să-l înţepe pe Victor Ponta.

Întrebat de jurnalişti dacă se gândeşte să devină profesor, şeful statului a recunoscut că nu este calificat pentru aşa ceva, pentru că nu are doctorat.

"Nu sunt calificat, măi copii! Cine îmi dă mie un doctorat?... ca să fiu profesor?", a spus Traian Băsescu, întrebat dacă ia în considerare să devină profesor.

Atacurile vin după ce Traian Băsescu a refuzat să îl mandateze pe prim-ministru la Consiliul European, deşi Victor Ponta a susţiut că doar Guvernul poate vorbi pe această temă.

Citiţi şi Băsescu sunat de Biden, în timp ce Ponta era în SUA. Ponta: Mă bucur, citisem că Biden vorbeşte doar cu mine şi Obama cu Băsescu






×
Subiecte în articol: doctorat Victor Ponta
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close