Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu: Nu am fost la Cotroceni, am plecat de la partid și am fost la masă cu domnul Blaga și domnul Bolojan

Alina Gorghiu: Nu am fost la Cotroceni, am plecat de la partid și am fost la masă cu domnul Blaga și domnul Bolojan

Alina Gorghiu: Nu am fost la Cotroceni, am plecat de la partid și am fost la masă cu domnul Blaga și domnul Bolojan
08 Iun 2016   •   14:33

Corepeședintele PNL, Alina Gorghiu, a negat că ar fi mers la Palatul Cotroceni miercuri, după ce a apărut informația că ar fi fost chemată, alături de Vasile Blaga la discuții cu președintele Klaus Iohannis.

"Văd că e isterie națională cu mersul la Cotroceni. Nu am fost nicăieri, am plecat de la partid, am venit aici la Parlament, cu un scurt popas la masă, cu domnul Blaga și domnul Bolojan, a fost multă lume acolo care ne-a văzut. Ne pregătim de BPN, unde va fi făcută o analiză care nu are nicio legătură cu speculațiile și scenariile din spațiul public. Vrem să auzim toate părerile, dar la sfârșit va ieși un PNL mai puternic."

La grupul PNL din Parlamentul României are loc, începând cu ora 15:00, o ședință BPN, în care liberalii vor să facă o analiză în urma alegerilor locale.

----------------------------

Copreședinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, sunt la această oră la Cotroceni, pentru discuții cu președintele Klaus Iohannis.

Cei doi lideri liberali au fost chemați la Cotroceni la scurt timp după ce conducerea PNL București a fost demisă.

 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close