Antena 3 CNN Politică Demisii în bloc la PNL București, după alegerile locale. Cinci organizații de sector au rămas fără conducere

Demisii în bloc la PNL București, după alegerile locale. Cinci organizații de sector au rămas fără conducere

Demisii în bloc la PNL București, după alegerile locale. Cinci organizații de sector au rămas fără conducere
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Iun 2016   •   12:10

Președinții a cinci filiale PNL din București au demisionat, cu excepția Ancăi Boagiu - liderul liberalilor din sectorul 2, ca urmare a rezultatului de la alegerile locale, a anunțat miercuri vicepreședintele formațiunii Mihai Voicu.

"Cinci dintre cei șase președinți de sectoare și-au depus demisiile. Nici nu se poate altfel. Doamna senator Anca Boagiu, președintele PNL sector 2, a solicitat să aibă întâi o consultare cu Biroul Politic al sectorului și în consecință nu și-a depus demisia", a precizat Voicu, conform Agerpres.

Reporterul Antena 3, Andreea Dumitrache, a explicat despre ce este vorba:

"Vorbim de președinții de sectoare din PNL București, cei cărora copreședinții PNL le ceruseră oricum demisiile. Alina Gorghiu a declarat deja că toți președinții de sectoare sunt cu mandatele pe masă, gata să își dea demisiile, din cauza scorului foarte slab de la București. În această ședință s-a hotărât că ar fi cel mai bine ca cei de la sectoare să își dea demisiile și partidul să realizeze o analiză în urma căreia să se vadă cine a greșit și să se stabilească pașii următori.

Tensiuni au existat oricum în ședință, în condițiile în care, de exemplu, Anca Boagiu, președinte PNL Sector 2 București, este acuzată că ar fi făcut blat cu PSD și tocmai de aceea candidatul PNL nu a obținut un scor bun", a explicat Andreea Dumitache.

 

 

×
Subiecte în articol: demisii sectoare PNL liberali
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close