Antena 3 CNN Politică Bogdan Oprea: Domnul Crin Antonescu ne explică ce a discutat cu cineva într-o întâlnire care nu a avut loc

Bogdan Oprea: Domnul Crin Antonescu ne explică ce a discutat cu cineva într-o întâlnire care nu a avut loc

Bogdan Oprea: Domnul Crin Antonescu ne explică ce a discutat cu cineva într-o întâlnire care nu a avut loc
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.C.    |    14 Ian 2014   •   21:41

Jignirile aduse preşedintelui Traian Băsescu de liderii USL nu ţin loc de argumente, iar Crin Antonescu a explicat marţi ce a discutat cu cineva într-o întâlnire care nu a avut loc, afirmă purtătorul de cuvânt al şefului statului, Bogdan Oprea, citat de Agerpres.

 
"Domnul Crin Antonescu ne explică ce a discutat cu cineva într-o întâlnire care nu a avut loc. În acest context, este de aşteptat ca în curând şi domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta să facă declaraţii despre o întâlnire la care nici domnia sa nu a participat. Jignirile aduse domnului preşedinte Traian Băsescu de liderii USL nu ţin loc de argumente", a declarat Oprea.
 
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marţi seară că preşedintele Traian Băsescu a făcut afirmaţii "grave şi profund neadevărate".
 
Şeful statului afirmase anterior că România se află "la un pas de a fi izolată" şi atrăsese atenţia asupra faptului că Parlamentul European va adopta hotărâri care să sancţioneze ţările care nu respectă statul de drept şi criteriile de la Copenhaga. 

×
Subiecte în articol: bogdan oprea
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close