Antena 3 CNN Politică C.T. Popescu: Pe Mihai Tudose îl cred capabil de multe lucruri abile, febrile şi servile faţă de Dragnea

C.T. Popescu: Pe Mihai Tudose îl cred capabil de multe lucruri abile, febrile şi servile faţă de Dragnea

C.T. Popescu: Pe Mihai Tudose îl cred capabil de multe lucruri abile, febrile şi servile faţă de Dragnea
de M.Z.    |    26 Iun 2017   •   21:55

Preşedintele Klaus Iohannis a luat o decizie corectă, chibzuită, previzibilă și nu avea niciun rost să-l respingă pe Mihai Tudose ca premier, a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu, luni, potrivit unei televiziuni de știri.

„E o hotărâre chibzuită, previzibilă. Spuneam acum câteva zile că Iohannis vine din Europa şi SUA cu o imagine foarte sus şi că trebuie să continue în ţară ca stingător al crizei, ca pacificator şi nu ca prelungitor al ei, ceea ce Iohannis a şi făcut. Nu avea niciun rost să-l respingă pe Tudose, indiferent cât de minunat e Tudose, pentru că asta însemna doar o prelungire a situaţiei de incertitudine, a crizei, a consecinţelor economice, fără a exista o altă perspectivă, pentru că, aşa cum a spus şi preşedintele, Opoziţia nu are nicio formulă de premier, iar ca să propună tehnocrat nu avea niciun sens.

Urmează să vedem cum va guverna PSD cu Tudose. (...) Acest om a avut ambiţia să-şi retragă demisia după ce şi-a depus-o şi de aceea îl cred capabil de multe lucruri abile, febrile, mobile, subtile, docile şi servile faţă de Dragnea. La urma urmei, să lăsăm PSD să guverneze. Poate va face ceva mai mult decât a făcut până acum”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat luni că îl desemnează pe social-democratul Mihai Tudose ca prim-ministru

Citiți și Cine este Mihai Tudose, noul premier desemnat al României - fișă biografică

×
Subiecte în articol: mihai tudose Klaus Iohannis
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close