Antena 3 CNN Politică Campania de imagine continuă: Boc, certat de pasagerii aeronavei în care a zburat la Oradea

Campania de imagine continuă: Boc, certat de pasagerii aeronavei în care a zburat la Oradea

Campania de imagine continuă: Boc, certat de pasagerii aeronavei în care a zburat la Oradea
Sursa foto: Foto: Intact Images
05 Mai 2011   •   10:25

Face ce face şi tot nu reuşeşte să scape de gura presei. Plecat la Oradea în campanie pentru şefia PDL, premierul Emil Boc a reuşit să-i enerveze pe ceilalţi pasageri ai cursei aeriene, care nu au scăpat ocazia să-l apostrofeze. Cursa a întârziat cu aproape o oră din cauza premierului, spun oamenii. În plus, una dintre maşinile din coloana oficială a fost implicată într-un accident uşor.

În timp ce se îndrepta de la terminal către aeronava care urma să îl ducă la  Oradea, premierul Emil Boc a fost apostrofat de unul dintre pasageri, susţine deputatul Ioan Roman, care se afla în acelaşi microbuz.

Vrând să pară popular, domnul Boc nu a luat microbuzul pentru VIP de la terminalul de îmbarcare şi s-a urcat în microbuzul cu care se îndreptau spre avion pasagerii de rând. În microbuz, un bărbat cu barbă, în jur de 50 - 55 de ani, i-a bătut obrazul lui Boc în semn că asta este nesimţire. Premierul s-a uitat spre bărbat, dar nu a avut replică şi şi-a întors privirea spre direcţia opusă.

Avionul spre Oradea a decolat cu o întârziere de aproape o oră. Premierul Emil Boc neagă că el ar fi de vină pentru întârziere.

Psagerii cursei aeriene s-au plâns şi că au fost mutaţi în partea din faţă a aeronavei, pentru ca între ei şi delegaţia lui Emil Boc să fie instituită o zonă de siguranţă de trei rânduri de scaune de o parte şi de alta a culoarului.

 


×
Subiecte în articol: Emil Boc Oradea aeronava
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close