x close

Carmen Dan: Iohannis e mai preocupat de bugetul unei structuri de informaţii decât de cel al MAI

05 Feb 2019   •   19:02
Carmen Dan: Iohannis e mai preocupat de bugetul unei structuri de informaţii decât de cel al MAI

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a vorbit, marți, într-o „Ediție specială”, despre bugetul pe 2019. Ministrul spune că preşedintele Klaus Iohannis are întotdeauna o atitudine combatantă atunci când vine vorba despre anumite bugete.

„Era şi o nevoie de a face acest pas şi de a obţine acel aviz al CSAT. Nu a fost o bătălie în CSAT, dar în mod evident, preşedintele Iohannis are întotdeauna o atitudine combatantă atunci când vine vorba de anumite bugete, nu de toate. E mult mai preocupat (Klaus Iohannis, n.r.) de bugetul unei structuri de informaţii, decât de bugetul ministerului. Eu, cel puţin, asta simt. Noi, în Guvern, când am discutat instituţional proiectele de buget, am spus în mod real şi obiectiv care sunt nevoile pentru fiecare instituţie. Nu am discutat pe bugetele serviciilor de informaţii”, a mai spus Carmen Dan.

Citește și: Carmen Dan: Aderarea la Schengen trenează pe nedrept. România a îndeplinit toate condițiile

Potrivit lui Carmen Dan, preşedintele Klaus Iohannis nu a cerut ca bugetul anumitor structuri să nu fie modificat.

„Nu a cerut în mod expres preşedintele, pentru că la momentul respectiv, presupus că era mulţumit. Sunt convinsă că vor mai fi discuţii pe buget şi după ce va fi doptat şi după ce intra în dezbatere în Parlament. Doar ce-i deschisă această temă”, a mai spus Carmen Dan.

Citeşte mai multe despre:

iohannis
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati