Antena 3 CNN Politică Cătălin Cîrstoiu, reacţie după pagubele produse de furtuna din Bucureşti: "Ferească Dumnezeu să fie cineva rănit din cauza indolenței și delăsării manifestate de Nicușor Dan"

Cătălin Cîrstoiu, reacţie după pagubele produse de furtuna din Bucureşti: "Ferească Dumnezeu să fie cineva rănit din cauza indolenței și delăsării manifestate de Nicușor Dan"

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a transmis un mesaj tranșant la adresa lui Nicuşor Dan, după ce rafalele de vânt puternic au făcut pagube însemnate în mai multe zone din Bucureşti.

Cătălin Cîrstoiu, reacţie după pagubele produse de furtuna din Bucureşti: "Ferească Dumnezeu să fie cineva rănit din cauza indolenței și delăsării manifestate de Nicușor Dan"
Sursa foto: Facebook Cătălin Cîrstoiu
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Apr 2024   •   17:10

Medicul Cătălin Cîrstoiu îl acuză de indolență şi delăsare pe actualul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, pentru că nu a autorizat toaletarea arborilor sau îndepărtarea copacilor uscați, care acum în plină alertă meteo sunt puşi la pământ de rafalele de vânt.

"Bucureștiul a ajuns orașul în care orice pală de vânt dă peste cap totul și aduce haosul. Și asta din cauza lentorii și lipsei de eficiență a primarului general, care nu a autorizat toaletarea arborilor sau îndepărtarea copacilor uscați. Dar și a dezinteresului total față de reabilitarea clădirilor degradate. Ferească Dumnezeu să fie cineva rănit din cauza indolenței și delăsării manifestate de Nicușor Dan”, scrie pe Facebook Cătălin Cîrstoiu.

El afirmă că de aceea este nevoie de implicare, de lucru în echipă și de măsuri punctuale "pentru ca astfel de fenomene absolut normale să nu pună în pericol siguranța bucureștenilor”.

Pompierii din Capitală au avut până marți după-amiaza 68 de intervenții, din cauza vântului puternic care a dus la căderea unor copaci sau stâlpi și a răsturnat un chioșc.

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close