Antena 3 CNN Politică Ce a scris presa străină despre criza provocată de PSD, prin retragerea susţinerii premierului Grindeanu

Ce a scris presa străină despre criza provocată de PSD, prin retragerea susţinerii premierului Grindeanu

Ce a scris presa străină despre criza provocată de PSD, prin retragerea susţinerii premierului Grindeanu
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    15 Iun 2017   •   08:49

Presa internaţională scrie pe larg despre criza guvernamentală din România provocată de PSD, care miercuri a retras sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu, care a refuzat să demisioneze, riscând astfel să provoace o criză politică, potrivit News.ro.

AFP scrie că dacă Grindeanu se cramponează de acestă funcţie, PSD pare condamnat să depună o moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern. Potrivit Politico, Grindeanu vrea să să rămână la putere până când preşedintele garantează că viitorul premier va fi din PSD.

Grindeanu a declarat că partidul a fost nemulţumit de faptul că el nu a reuşit să îmbunătăţească relaţiile cu Rusia, scrie Bloomberg, care adaugă că Grindeanu s-a plâns de faptul că Darius Vâlcov a întocmit analiza activităţii Executivului, pe care a respins-o.

La întâlnirea PSD, analiza activităţii Guvernului a fost prezentată de un fost ministru al Finanţelor, Darius Vâlcov, judecat pentru luare de mită şi ascunderea unor bani în cimitir, potrivit procurorilor, notea Al Jazeera.

Continuarea, pe News.ro.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close