Antena 3 CNN Politică Ce face Guvernul PNL cu salariile și pensiile românilor

Ce face Guvernul PNL cu salariile și pensiile românilor

Ce face Guvernul PNL cu salariile și pensiile românilor
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    10 Oct 2019   •   18:45

Virgil Guran, vicepreședintele PNL, a anunțat ce se va întâmpla cu pensiile și salariile românilor, după ce moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a trecut.

„Nu vom tăia nicio pensie şi niciun salariu”, asigură Virgil Guran.

„Se va face ordine în ceea ce priveşte sistemul bugetar. Mă refer la cei care au fost angajaţi doar pe pile, pe prietenii, pe cumetrii, pe amante, pe surori şi fraţi, şi care nu aduc niciun plus societăţii şi doar pierd timpul pe acolo. În esenţă, vă spun că nu vom tăia nicio pensie şi niciun salariu. Tot ce este lege şi este în favoarea populaţiei vom respecta, este foarte clar”, a declarat el.

„Este adevărat că va trebui să tăiem... De exemplu, sunt societăţi de stat foarte multe, unde sunt tot felul de directori cu funcţii extraordinare şi cu bani foarte mulţi, unde capușează tot felul de firme ale politicienilor, unde îşi angajează amantele cu câte cinci şoferi pe acolo. Aici vom face ordine, pentru că aceste firme care au monopol în România trebuie să producă, să aibă profit, iar profitul, dividentele, să meargă la bugetul de stat. Sunt măsuri foarte multe, program de guvernare există fără probleme", a declarat Virgil Guran, joi seară, la Antena 3.

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, vineri, partidele parlamentare la prima rundă de consultări, subliniind că este nevoie urgentă de un guvern, după ce moţiunea de cenzură a fost adoptată în Parlament.

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, de Parlament, cu 238 de voturi „pentru”. 

Citiți și:

Dăncilă, după eșecul de la moțiune: Rămân la şefia PSD, nu am ce să-mi reproşez

×
Subiecte în articol: guvern romani pensii salarii Klaus Iohannis
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close