Antena 3 CNN Politică Ce subiecte FIERBINŢI vor fi discutate în şedinţa de astăzi a Coaliţiei

Ce subiecte FIERBINŢI vor fi discutate în şedinţa de astăzi a Coaliţiei

Ce subiecte FIERBINŢI vor fi discutate în şedinţa de astăzi a Coaliţiei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    15 Iun 2015   •   08:24

Liderii partidelor de la guvernare se reunesc astăzi în şedinţa săptămânală a Coaliţiei. 

 
Pe ordinea de zi sunt subiecte fierbinţi: trebuie să găsească un înlocuitor pentru Ioan Rus, care a demisionat de la ministerul Transporturilor, dar şi să tranşeze o posibilă remaniere, după ce tot mai multe voci apropiate PSD au cerut schimbări în Guvern. 
 
Surse guvernamentale au vorbit despre înlocuirea miniştrilor PLR de la Mediu şi de la Energie. Aceleaşi surse susţin că Graţielei Gavrilescu şi lui Andrei Gerea li s-ar reproşa activitatea nesatisfăcătoare în fruntea ministerelor pe care le conduc

Ce JOCURI se fac pentru ministerul lăsat liber de Rus. Variantele pentru Ministerul Transporturilor
 
Călin Popescu-Tăriceanu a dezminţit o posibilă remaniere a Guvernului. Într-un mesaj postat pe Facebook, şeful PLR susţine că în coaliţie nu au existat discuţii despre excluderea vreunui ministru din Executiv. 

Ioan Rus a demisionat, pe 11 iunie, din postul de ministru al Transporturilor, în urma declaraţiilor sale referitoarela românii din străinătate, urmând ca săptămâna viitoare să fie desemnat un înlocuitor.
 
Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, la o emisiune la Digi 24, în contextul în care vorbea despre românii din străinătate şi despre cât câştigă aceştia muncind în construcţii, de exemplu, cu un salariu de 1.500 de euro, că "de banii ăştia copiii se fac golani acasă, iar nevasta curvă".
 
Rus a fost numit ministru al Transporturilor în iunie anul trecut.

×
Subiecte în articol: Ioan Rus remaniere
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close