Antena 3 CNN Politică Cezar Preda îi răspunde Elenei Udrea: Partidele nu se conduc cu pumnul în masă, dar nici cu banii pe masă

Cezar Preda îi răspunde Elenei Udrea: Partidele nu se conduc cu pumnul în masă, dar nici cu banii pe masă

Cezar Preda îi răspunde Elenei Udrea: Partidele nu se conduc cu pumnul în masă, dar nici cu banii pe masă
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Feb 2013   •   15:19

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, sâmbătă, la CNC al PDl, că "partidele nu se conduc cu pumnul în masă, dar nici cu banii pe masă, se conduc corect şi în echipă", el replicându-i astfel Elenei Udrea.
   
Cezar Preda nu a pronunţat numele Elenei Udrea, dar s-a referit la afirmaţia făcută de aceasta la CNC al PDL, că a trecut vremea în care se conduce partidul bătând cu pumnul în masă.
   
"Partidele nu se conduc cu pumnul în masă, dar nici cu banii pe masă, se conduc corect şi în echipă. Suntem plini de sânge, suntem un partid bătut rău în alegeri şi trebuie să ne refacem", le-a spus Cezar Preda democrat-liberalilor.
   
El a arătat că situaţia din partid este cauzată de faptul că anumite valori ale PDL s-au pierdut.
   
"Nu mai venim cu pieptul înainte, nu mai venim cu trandafirul la rever, simbolul nostru. Acum, pe PDL îl iubesc toţi pentru setea de putere", a adăugat Preda.
   
El s-a referit şi la o altă afirmaţie a Elenei Udrea făcută la CNC, conform căreia PDL trebuie să ajungă repede la putere.
   
"Unii spuneau că PDL trebuie să ajungă repede la putere. Este un obiectiv, dar trebuie să fii apt să treci apa, să te refaci după o guvernare grea, trebuie să te refaci, să te reconstruieşti, să plăteşti şi să te reinventezi, nu cu soluţii miraculoase", a spus Cezar Preda.
   
El a arătat că democrat-liberalii trebuie să se respecte între ei.
   
"Vremea noastră este, vremea noastră vine. Ori ne respectăm, ori va fi pe viaţă şi pe moarte şi ne vom flagela singuri", a spus Preda.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close