Antena 3 CNN Politică Elena Udrea: Vremea în care partidul se conduce bătând cu pumnul în masă a trecut

Elena Udrea: Vremea în care partidul se conduce bătând cu pumnul în masă a trecut

Elena Udrea: Vremea în care partidul se conduce bătând cu pumnul în masă a trecut
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Feb 2013   •   14:23

Deputatul PDL Elena Udrea a susţinut, sâmbătă, la reuniunea CNC, că vremea în care PDL se conduce bătând cu pumnul în masă a trecut şi că este nevoie de a conduce acest partid mai democratic, însufleţindu-l şi dându-i încredere.
   
"Cred că vremea în care partidul se conduce bătând cu pumnul în masă a trecut. Este nevoie de a conduce acest partid mai democratic, este nevoie de a conduce acest partid însufleţindu-l, dându-i încredere că putem depăşi acest moment", le-a spus Udrea participanţilor la CNC.
   
Ea a arătat că PDL se află într-o perioadă grea, pentru că după ce a avut tot ce se putea în România - preşedinte, prim-ministru, conducerea Parlamentului - a pierdut tot.
   
"Din păcate, în acest moment nici nu vedem care este exact drumul în care putem să revenim în preferinţele electoratului", a adăugat Udrea.
   
Ea a spus că PDL nu poate merge mai departe dacă nu analizează trecutul şi dacă nu îşi asumă fiecare ceea ce a greşit.
   
Udrea a mai arătat că au fost promovaţi oameni care au afectat activitatea partidului şi s-a greşit ca strategie de comunicare atunci când s-a cerut membrilor Guvernului Boc să se retragă.
   
"Cine mai mult decât cei care au fost acolo, în Guvern, puteau să se bată pentru realizările PDL?", a spus Udrea, arătând că în 2012 a fost o schimbare "care a semănat a revanşă".
   
Ea a mai spus că referendumul pentru demiterea preşedintelui Băsescu a pus PDL în poziţia de singur partid european şi a fost o şansă de a creşte, iar referendumul nu trebuie invocat ca o pierdere pentru partid.
   
Udrea a mai spus că în campania pentru parlamentare personal a resimţit lipsa unei campanii la nivel naţional şi lipsa unui mesaj naţional, fiecare ducând o bătălie în propriul colegiu.
   
"Lucrul acesta trebuie să-l recunoaştem şi să fie asumat", a adăugat Elena Udrea, arătând că ea este un om politic care şi-a asumat.
   
În opinia sa, important e ca PDL să-şi stabilească echipa, viziunea, dar mai important este ca toţi democrat-liberalii să creadă că PDL are o şansă să revină la guvernare, "nu pe uşa din spate, ca partid-balama, ci ca partid puternic".

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close