Antena 3 CNN Politică Ciolacu, îndemn către Iohannis: Citeşte Constituţia, măcar de ziua ei!

Ciolacu, îndemn către Iohannis: Citeşte Constituţia, măcar de ziua ei!

De Ziua Constituţiei, preşedintele PSD Marcel Ciolacu i-a trimis preşedintelui Klaus Iohannis un exemplar din legea fndamentală a statului. Mesajul PSD este limpede: preşedintele ţării ignoră în mod voit prevederile constituţionale.

Ciolacu, îndemn către Iohannis: Citeşte Constituţia, măcar de ziua ei!
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    08 Dec 2020   •   15:30

"PSD trebuie să fie la guvernare și să dea premierul!" - afirmă, din nou, liderul PSD Marcel Ciolacu, într.un mesaj făcut public pe Facebook.

"Azi, de ziua Constituției, i-am trimis președintelui Iohannis un exemplar din Legea fundamentală a României ca să aibă reperul necesar pentru a îndeplini voința românilor!", mai spune Ciolacu. 

Deşi PSD şi-a adjudecat în urma votului din 6 decembrie statutul de principal partid al ţării, preşedintele Klaus Iohannis i-a ignorat total dreptul de a da un premier şi a forma guvernul. 

“Românii i-au transmis clar lui Iohannis că nu mai poate continua cu un guvern de politruci care au eșuat atât în gestionarea pandemiei, cât și pe plan economic. Este nevoie de specialiști și de soluții, iar PSD a demonstrat că este creditat de români cu încrederea necesară pentru a traversa criza sanitară și economică”, a declarat Marcel Ciolacu după confirmarea victoriei social-democraţilor în alegeri.

Klaus Iohannis s-a implicat puternic în obţinerea unei noi coaliţii, fără PSD, sunându-i personal pe liderii USR şi UDMR în vederea obţineirii unei majorităţi parlamentare.

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: PSD Marcel Ciolacu Klaus Iohannis
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close