Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Surse: Iohannis i-a sunat pe Barna şi pe Kelemen Hunor, ca să negocieze direct o majoritate parlamentară

Surse: Iohannis i-a sunat pe Barna şi pe Kelemen Hunor, ca să negocieze direct o majoritate parlamentară

Președintele Klaus Iohannis l-a sunat pe liderul USR, Dan Barna, ca să discute despre formarea unei majorităţi parlamentare, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Surse: Iohannis i-a sunat pe Barna şi pe Kelemen Hunor, ca să negocieze direct o majoritate parlamentară
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    08 Dec 2020   •   13:50

De asemenea, preşedintele Klaus Iohannis a discutat cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, cu privire la o viitoare coaliţie de guvernare.

Astfel, şeful statului se va întâlni la sfârşitul săptămânii cu conducerea USR-PLUS şi cu UDMR.

Abia miercuri, liderul USR, Dan Barna, va ieşi din carantină, fiind bolnad de COVID-19.

Şedinţă importantă la USR

Tot mâine, la USR va fi o şedinţă foarte importantă, la care liderul partidului, alături de membri ai alianţei USR-PLUS, vor discuta despre ce vor negocia la întâlnirea de la finalul săptămânii cu preşedintele Klaus Iohannis

Potrivit surselor Antena 3, aceşti nu vor renunţa la iniţiativa "Fără penali", iar ieri au anunţat o serie de măsuri fără de care nu vor accepta să intre alături de PNL şi UDMR pentru a forma o majoritate şi pentru a prelua guvernarea pentru următării patru ani.

UDMR a confirmat convorbirea cu Iohannis

La rândul său, liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, a confirmat discuţia cu preşedintele Klaus Iohannis.

"Pot să confirm că a existat o discuţie între domnul preşedinte Iohannis şi domnul preşedinte Kelemen Hunor în cursul zilei de astăzi. A fost o discuţie scurtă despre viitoarele evenimente de pe scena politică şi probabil că vor urma şi alte discuţii pe această temă", a anunțat, marţi, liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila.
 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close