Antena 3 CNN Politică Ciprian Ciucu îl acuză pe Nicuşor Dan că blochează un important proiect în Sectorul 6: "Nu îmi mai răspunde la telefon"

Ciprian Ciucu îl acuză pe Nicuşor Dan că blochează un important proiect în Sectorul 6: "Nu îmi mai răspunde la telefon"

Acuzaţii grave la adresa primarului general al Capitalei făcute de edilul Sectorului 6. Ciprian Ciucu susţine că Nicuşor Dan refuză să îi acorde avizul de defrişare şi îi blochează astfel un proiect foarte important.

Ciprian Ciucu îl acuză pe Nicuşor Dan că blochează un important proiect în Sectorul 6: "Nu îmi mai răspunde la telefon"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    08 Mai 2023   •   15:05

Din cauza întârzierii avizului, Primăria Sectorului 6 riscă să piardă milioane de lei acordate deja pentru exproprieri, dar şi finanţarea proiectului prin programului Anghel Saligny.

Lucrările de sistematizare şi de asfaltare a străzii Valea Largă, din Sectorul 6 al Capitalei, au fost amânate luni întregi, pentru că primarul general, Nicuşor Dan, a refuzat să emită avizul pentru defrişarea arborilor din zonă. Asta în condiţiile în care exproprierile de milioane de lei au fost deja făcute pentru acest proiect, iar edilul Ciprian Ciucu a promis că va planta de 10 ori mai mulţi copaci, în compensare, după finalizarea proiectului.

Citeşte şi: Nicuşor Dan, acuzat de Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, că blochează o lucrare importantă

"Se află de mai mult timp pe biroul primarului general. Efectiv, nu pot să înţeleg. Nu am nimic cu domnia sa, nu este un atac politic. Este ultima mea soluţie. Să ies public şi să îi cer să semneze acest aviz de defrişare", a declarat Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 din Bucureşti.

Lucrarea este finanţată cu 17 milioane de lei prin programul "Anghel Saligny", iar primăria de sector riscă să piardă banii din cauza întârzierii avizului de defrişare. Proiectul prevede lărgirea străzii Valea Largă la 4 benzi de circulație, cu trotuare și piste pentru biciclete.

"Ar ajuta inclusiv traficul de pe Prelungirea Ghencea. Este incredibil. Nu pot să înţeleg cum am ajuns aici. Să depui hârtiile la PMB în noiembrie. Am avut discuţii pe finalul anului trecut cu domnia sa şi mi-a promis că îl semnează azi, mâine, săptămâna aceasta. M-a minţit. Nu a semnat. Din decembrie nu îmi mai răspunde la telefon", a mai precizat Ciprian Ciucu.

Între timp, în Bucureşti, capitală europeană, drumul arată ca după bombardamente, este plin de cratere şi, de câte ori plouă, locuitorii din zonă sunt nevoiţi să înoate în noroi la propriu.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close