Antena 3 CNN Politică Ciprian Ciucu, edilul Sectorului 6 din Bucureşti, desemnat primarul anului la gala Smart City

Ciprian Ciucu, edilul Sectorului 6 din Bucureşti, desemnat primarul anului la gala Smart City

Edilul sectorului 6, Ciprian Ciucu a fost desemnat primarul anului 2023 în cadrul galei Smart City. Potrivit oragnizatorilor, scopul ediţiei, a fost acela de a aduce în prim plan soluţii inovatoare şi creative pentru construirea unui viitor durabil şi mai verde.

Ciprian Ciucu, edilul Sectorului 6 din Bucureşti, desemnat primarul anului la gala Smart City
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru
31 Mar 2023   •   09:32

Edilul Sectorului 6 a primit titlul de "Primarul Anului" în cadrul unui eveniment excepţional organizat la Palatul Parlamentului ce a avut ca temă principală ''Sustenabilitatea''.

"Sunt primarul anului doar după doi ani şi jumătate de mandat. Cumva, surprinzător şi pentru mine. Pentru toţi bucureştenii nu pot decât să stau de vorbă cu ceilalţi primari şi să facem de experienţă. Pentru că şi eu am ce învăţa de la alţi primari din Bucureşti, dar şi eu împreună cu echipa mea am dezvoltat mai multe proiecte inovative, în ultimul timp, care cred că pot fi cu uşurinţă scalate şi preluate în tot Bucureştiul", a declarat Ciprian Ciucu.

Ciprian Ciucu a anunţat noi proiecte care vor schimba viaţa bucureştenilor din Sectorul 6: "O să intre în consolidare şi reabilitare undeva la jumătate din şcolile pe care le avem, recuperăm spaţiile verzi pentru cetăţeni, zone fost-industriale, cum ar fi strada Liniei sau zona extinsă a Lacului Morii pe care le transformăm în parcuri şi acest lucru se vede şi e foarte important ca toată lumea să fie la bord, nu doar primarul şi primăria, ci inclusiv cetăţenii. Pentru că dacă noi facem, dânşii trebuie să ne ajute, în primul rând să întreţină"

În cadrul galei de la Palatul Parlamentului au fost premiate cele mai bune proiecte din administraţia locală şi centrală.

Citeşte şi: Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6: "Vom demara construcția la primele două parcari supraetajate"

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close