Antena 3 CNN Politică Congres PNL septembrie 2021. Cîțu, răgușit, atac la Orban: ”Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie ”Votați PSD”

Congres PNL septembrie 2021. Cîțu, răgușit, atac la Orban: ”Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie ”Votați PSD”

Premierul Florin Cîțu a spus la prezentarea moțiunii cu care candidează la șefia PNL că nu va purta niciodată o geacă cu mesajul „Votați PSD” și nu va forța niciodată o moțiune împotriva propriului guvern.

Congres PNL septembrie 2021. Cîțu, răgușit, atac la Orban: ”Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie ”Votați PSD”
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
de Redacția Antena 3    |    25 Sep 2021   •   13:07

”Colegi liberali, eu sunt Florin, omul care nu a intrat demult în politică, dar a muncit mult și fără compromisuri ca să ajungă aici. (...) Indiferent cu cine veți vota azi, vă mulțumesc că ați venit aici, dar recunosc că sper să conving cât mai mulți dintre dumneavoastră să mă votați”, a spus Florin Cîțu la prezentarea moțiunii România liberală.

Întâmpinat cu scandari precum „Demisia”, Florin Cîțu a răgușit în timpul discusului.

El le-a spus liberalilor prezenți că vrea să facă din PNL cel mai mare partid din țară.

”Cât voi fi președinte al PNL deciziile le vom lua împreună, sunt un liberal convins și mă voi bate pentru PNL așa cum nu au știut, nu au putut sau nu vrut alții să o facă. Voi uipta pentru refacerea coaliției de guvernare, dar niciodată nu voi pemite ca PNL să fie îngenuchiat”, a mai spus Cîțu.

Din sală s-a strigat "Demisia"

”Eu nu vă voi propune nicidodată să facem din PNL o copie a PSD. Nicoodată. Noi suntem PNL. (...) Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie Votați PSD! Niciodată. Cum aș putea când PSD este și va rămâne cel mai mare inamic al PNL”, a adăugat premierul, amintind de momentul din timpul USL, când Liviu Dragnea și Ludovic Orban au făcut schimb de geci.

De asemenea, el a spus că nu va forța niciodată o moțiune împotriva propriului guvern: ”Suntem liberali, nu Dragnea”.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu Ludovic Orban PNL
Parteneri
Cod portocaliu de ninsori și viscol
x close