Antena 3 CNN Politică Claudiu Săftoiu s-a autosuspendat din PNL

Claudiu Săftoiu s-a autosuspendat din PNL

Claudiu Săftoiu s-a autosuspendat din PNL
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    03 Iul 2012   •   15:40

Claudiu Săftoiu s-a autosuspendat, marţi, din Partidul Naţional Liberal şi din calitatea de vicepreşedinte al filialei PNL Gorj, în urma numirii sale în funcţia de preşedinte-director general al Societăţii Române de Televiziune (SRTV), informează un comunicat emis de Biroul de presă al PNL Gorj, potrivit Agerpres.

Prin votul Camerelor reunite de marţi ale Parlamentului, Claudiu Săftoiu a fost mandatat să ocupe funcţia de preşedinte-director general al SRTV.

"Calitatea publică ce i-a fost încredinţată l-a obligat pe Claudiu Săftoiu să se suspende din funcţia politică de vicepreşedinte, dar şi din calitatea de membru PNL, ce le deţinea la nivelul Filialei Gorj, procedură îndeplinită prin cererea cu nr. 862/03.07.2012, cerere înregistrată la secretariatul PNL Gorj", se arată în comunicatul organizaţiei PNL Gorj.

Claudiu Săftoiu a fost validat ca preşedinte-director general al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), marţi, de către Parlament, cu 265 de voturi "pentru" şi 5 voturi "împotrivă".

După votul Parlamentului, Claudiu Săftoiu a depus jurământul în faţa plenului. Preşedintele Consiliului de Administraţie al TVR este numit de Parlament, pe o perioadă de patru ani.


×
Subiecte în articol: claudiu saftoiu
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close