Antena 3 CNN Politică Clotilde Armand: ”De Ziua Naţională a Lecturii îl invit pe Sorin Grindeanu să doneze Bibliotecii Naționale cartea lui de negăsit”

Clotilde Armand: ”De Ziua Naţională a Lecturii îl invit pe Sorin Grindeanu să doneze Bibliotecii Naționale cartea lui de negăsit”

De Ziua Națională a Lecturii, Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei, l-a invitat din nou pe Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, să doneze Bibliotecii Naționale cartea sa ”de negăsit”.

Clotilde Armand: ”De Ziua Naţională a Lecturii îl invit pe Sorin Grindeanu să doneze Bibliotecii Naționale cartea lui de negăsit”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    15 Feb 2022   •   12:54

În loc de un mesaj de Ziua Națională a Lecturii, Clotilde Armand a lansat un nou atac la adresa lui Sorin Grindeanu.

”De Ziua Naţională a Lecturii îl invit din nou pe domnul ministru Sorin Grindeanu să doneze Bibliotecii Naționale a României cartea lui de negăsit. În numele matematicii și al științei [link în comentarii]”, a scris edilul Sectorului 1 pe Facebook.

Citește și: Sorin Grindeanu, replică pentru Armand: "Attention! Aici e cartea. Aș fi spus că e o ciorbă reîncălzită, dar e o șobolăneală"

Vicepremierul Sorin Grindeanu a venit cu o nouă replică pentru primarul sectorului 1, Clotilde Armand, care a pus sub semnul întrebării existența unei cărți de matematică pe care actualul ministru al Transporturilor și-a trecut-o în CV și care îl are drept coautor pe tatăl său.

Mai mult, Grindeanu a venit cu cartea respectivă la o conferinţă de presă și a lansat un nou atac la adresa edilului.

"Sunt oameni care se recomandă prin anumite virtuți și există doamna Armand, care se recomandă prin gunoi. Mult gunoi și mizerie", a spus Grindeanu.

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand Sorin Grindeanu carte
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close