Antena 3 CNN Politică Codrin Ștefănescu, după anunțul lui Klaus Iohannis: „Are din ce în ce mai multe reacții din astea halucinante”

Codrin Ștefănescu, după anunțul lui Klaus Iohannis: „Are din ce în ce mai multe reacții din astea halucinante”

Codrin Ștefănescu, după anunțul lui Klaus Iohannis: „Are din ce în ce mai multe reacții din astea halucinante”
20 Noi 2018   •   13:29

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a vorbit la Antena 3 despre anunțul făcut de Klaus Iohannis. Președintele a anunțat că nu este de acord cu propunerile Olguței Vasilescu la Transporturi și Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltării.

„Este inadmisibil. Are din ce în ce mai multe reacții din astea halucinante. Nu vorbim numai de sabotarea Guvernului României, ci de sabotarea  continuă a intereselor României. Să refuzi doi miniștri adică, pe ce considerente? Sunt schimbătoare vremurile. Trebuie să apăsăm puțin pe accelerație, pentru că în ultima perioadă am fost un pic șicanați. Sunt fronturi deschise și nu facem altceva decât să ne apărăm țara”, a spus Codrin Ștefănescu.

Președintele Klaus Iohannis a susținut, marți, o declarație de presă, la Cotroceni. În care a vorbit despre remanierea Guvernului Dăncilă și înlocuirea a opt miniștri.

„Se numesc în funcția de membru al Guvernului următorii: domnul Leș, ministrul Apărării, domnul Budăi, ministrul Muncii, domnul Bădălău, ministrul Economiei, domnul Breaz, ministrul Culturii, domnul Petrescu, ministrul Comunicațiilor, domnul Matei, ministrul Tineretului și Sportului. Celelalte două propuneri le consider nepotrivite și vor fi refuza”, a spus Klaus Iohannis.

Citește și: Klaus Iohannis respinge numirile Olguței Vasilescu și a lui Ilan Laufer în noul guvern Dăncilă: Nu le consider potrivite!

 

 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close