Antena 3 CNN Politică Contract fabulos încheiat de Palatul Parlamentului: Va primi 5.000 de euro/oră pentru filmări la o peliculă

Contract fabulos încheiat de Palatul Parlamentului: Va primi 5.000 de euro/oră pentru filmări la o peliculă

Contract fabulos încheiat de Palatul Parlamentului: Va primi 5.000 de euro/oră pentru filmări la o peliculă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    24 Apr 2017   •   15:08

Studiul cinematografic Castel Film din Bucureşti a solicitat încheierea unui contract comercial cu Palatul Parlamentului pentru a realiza o filmare pentru lungmetrajul horror ”The Nun”, produs de New Line Cinema şi Warner Bros., spaţiile necesare filmării fiind tarifate cu 5.000 de euro/oră, potrivit unui memorandum intern aprobat de Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, informează News.ro.

”Am avut o solicitare din partea studioului cinematografic Castel Film Bucureşti pentru a filma pe 11 iunie 2017 câteva secvenţe dintr-un proiect, un film. Acesta se intitulează «The Nun», este un film artistic de lung metraj. Subiectul acestui film este activitatea în lăcaşurile monastice în perioada imediat următoare după cel de-al doilea Război Mondial”, a declarat luni Ioana Bran, secretar al Camerei Deputaţilor, la finalul şedinţei Biroului Permanent.

Lungmetrajul ”The Nun”, regizat de Corin Hardy, este un film horror, produs de New Line Cinema şi Warner Bros., un spin-off al ”The Conjuring 2” (2016). Lungmetrajul va fi filmat şi în locuri din Hunedoara şi Sighişoara şi este programat să fie lansat în iulie 2018.

×
Subiecte în articol: palatul parlamentului film filmari
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close