Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu, despre despărţirea de Ponta: Obişnuiţi-vă!

Crin Antonescu, despre despărţirea de Ponta: Obişnuiţi-vă!

Crin Antonescu, despre despărţirea de Ponta: Obişnuiţi-vă!
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    17 Dec 2013   •   14:19

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, dă de înţeles că ruptura de şeful PSD, Victor Ponta, este din ce în ce mai adâncă. Antonescu le-a răspuns astfel jurnaliştilor care întrebau despre atacurile tăioase din ultimele zile, când cei doi lideri ai USL s-au acuzat reciproc de minciună.

Întrebat, marţi, de jurnalişti, dacă se va întâlni în cursul zilei cu premierul Victor Ponta, el a arătat că, probabil, se va vedea cu acesta la Cotroceni, după care a adăugat: "Înţeleg că nu ne suportaţi despărţiţi. Obişnuiţi-vă!".

"Probabil că ne întâlnim la Cotroceni", a spus Antonescu, referindu-se la prezenţa sa şi a premierului la Palatul Cotroceni, la ceremoniile de depunere a jurământului de către Gigel Ştirbu, ca ministru al Culturii, şi de către Toni Greblă, ca judecător la Curtea Constituţională.

El a spus, răspunzând unor întrebări, că până atunci nu se va vedea cu Ponta, nici nu va discuta la telefon cu acesta.

"Până atunci nu. Eu sunt aici, cu activităţile mele. Domnul Ponta cred că este undeva în Dâmboviţa, cu activităţile domniei sale", a adăugat Antonescu.

Un scandal a fost ieri în USL, între preşedintele social-democrat şi cel liberal. Ponta şi Antonesc. Ponta l-a atacat pe Antonescu: Şi-a minţit colegii. Antonescu: Am spus mereu adevărul. Nu-i permit lui Ponta să mă facă mincinos

Citiţi şi Antonescu: USL este într-o situaţie grea. Va fi foarte greu să mergem mai departe

Scandal în USL pe numirea şefului TVR: PSD nu îl susţine pe Rareş Bogdan







×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Victor Ponta
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close