Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu, noul preşedinte al Senatului: Sper să fac mai mult pentru rolul, demnitatea şi calitatea Parlamentului

Crin Antonescu, noul preşedinte al Senatului: Sper să fac mai mult pentru rolul, demnitatea şi calitatea Parlamentului

Crin Antonescu, noul preşedinte al Senatului: Sper să fac mai mult pentru rolul, demnitatea şi calitatea Parlamentului
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    03 Iul 2012   •   18:42

Crin Antonescu, noul preşedinte al Senatului, a declarat marţi, după Biroul Permanent al Senatului, că funcţia în care a fost ales este una foarte importantă.

Crin Antonescu a declarat că până la apariţia în Monitorul Oficial nu are pe deplin calitatea de preşedinte al Senatului şi că nu poate să vorbească despre priorităţile sale în această funcţie.

"Deocamdată, până la apariţia în Monitorul Oficial, nu am pe deplin această calitate. Imediat cum o voi avea, o să ne întâlnim, o să vorbim mai pe larg şi o să vă vorbesc inclusiv despre aceste lucruri", a spus liderul PNL.

El a precizat că deocamdată are o prioritate imediată, aceea de a participa la şedinţa Camerelor reunite.

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Crin Antonescu, co-preşedinte al Uniunii Social Liberale, a fost ales marţi preşedinte al Senatului, în cadrul unei sesiuni extraordinare a camerei superioare a Parlamentului. Votul a fost făcut cu buletine de vot, iar PDL nu a participat la şedinţă.


Preşedintele PDL Vasile Blaga a fost revocat, astăzi, din funcţia de preşedinte al Senatului, cu 70 de voturi "pentru" şi o abţinere.

Acesta a anunţat, marţi, că va face plângere penală împotriva lui Ioan Chelaru, vicepreşedinte al Senatului, deoarece actul semnat astăzi, privind suspendarea şefului Senatului, este unul ilegal.

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu lider PNL presedinte Senat
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close