Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu nu a semnat sesizarea parlamentarilor împotriva lui Traian Băsescu

Crin Antonescu nu a semnat sesizarea parlamentarilor împotriva lui Traian Băsescu

Crin Antonescu nu a semnat sesizarea parlamentarilor împotriva lui Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    15 Apr 2014   •   15:36

Preşedintele PNL Crin Antonescu nu a semnat sesizarea parlamentarilor în cazul ameninţărilor făcute de Traian Băsescu la adresa Gabrielei Firea.

Nu aşa s-ar fi comportat dacă ar fi fost ameninţată soţia lui, atrage atenţia premierul Victor Ponta.

"Sunt convins că fiecare dintre noi ar trebui, atunci când face declaraţii pro sau contra acestei iniţiative, să se gândească ce s-ar fi întâmplat - şi mă refer aici la Crin Antonescu direct - ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi fost ameninţată soţia domniei sale şi Băsescu ar fi spus: . Sunt convins că ar fi reacţionat ca şi mine şi ca şi orice om de bun-simţ şi de bună-credinţă din această ţară, sesizând autorităţile şi instituţiile statului", a spus, marţi, şeful PSD, Victor Ponta.
 
El a precizat că este absolut convins că gestul de a susţine depunerea unei plângeri penale împotriva lui Traian Băsescu pentru ameninţarea făcută împotriva Gabrielei Firea este absolut necesar. 
 
Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, marţi, că plângerea penală împotriva preşedintelui Băsescu a fost redactată de avocatul ei, iar premierul Victor Ponta a anunţat că a semnat documentul, care va fi susţinut şi de alţi parlamentari, actul urmând să fie depus în cursul zilei la Parchet.

Scandalul şantajului Băsescu-Firea ia amploare. Preşedintele îi spune lui Pandele ce DOSAR îl aşteaptă


Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close