Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Parlamentul României a semănat ieri pentru jumătate de oră cu ideea foarte respectabilă de parlament

Crin Antonescu: Parlamentul României a semănat ieri pentru jumătate de oră cu ideea foarte respectabilă de parlament

Crin Antonescu: Parlamentul României a semănat ieri pentru jumătate de oră cu ideea foarte respectabilă de parlament
Sursa foto: Foto: INTACT Images
26 Oct 2011   •   21:15
La aniversarea celor 90 de ani, regele Mihai a emoţionat marţi România, cu discursul ţinut în faţa Parlamentului. Nu şi pe cei mai înalţi reprezentanţi ai puterii, căci preşedintele Traian Băsescu şi premierul Emil Boc au lipsit de la şedinţa solemnă.

Invitat la Ştirea Zilei, liderul PNL Crin Antonescu vorbeşte despre acest eveniment despre care spune că a făcut ca Parlamentul României să se ridice la standarde occidentale.

„A fost cea mai frumoasă zi din viaţa mea de parlamentar. Cred că asta au simţit mai mulţi. Pentru că, în mai mare măsură ca oricând, cred că, graţie evenimentului şi personajului regal, Parlamentul României a semănat ieri pentru jumătate de oră cu ideea foarte respectabilă de Parlament, cu ceea ce poate Parlamentul acestei ţări a fost vreodată înainte de comunism şi cu ceea ce marile parlamente ale lumii, sedii ale democraţiei, prin excelenţă sunt“, a declarat Crin Antonescu.

 
 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close