Antena 3 CNN Politică Cristian Piedone, anunț în exclusivitate despre Rareș Hopincă, candidatul PNL-PSD la Primăria Sectorului 2 din București

Cristian Piedone, anunț în exclusivitate despre Rareș Hopincă, candidatul PNL-PSD la Primăria Sectorului 2 din București

Președintele executiv al PUSL, Cristian Popescu Piedone, a făcut un anunț în premieră pentru Antena 3 CNN, în ceea ce îl privește pe candidatul Rareș Hopincă din partea PSD-PNL la Primăria Sectorului 2 din București.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Apr 2024   •   18:40

Cristian Popescu Piedone, președintele executiv al PUSL, a făcut un anunț, în această seară, în premieră pentru Antena 3 CNN, în ceea ce îl privește pe candidatul Rareș Hopincă PSD-PNL la Primăria Sectorului 2 din București. Cristian Piedone a afirmat că PUSL nu va avea candidat pentru această primărie, susținându-l pe Rareș Hopincă.

"Vreau să fac un anunț în premieră la dumneavoastră. Partidul Umanist Social Liberal din România nu depune listă cu candidat la Primăria Sectorului 2 ci îl susține pe domnul prefect Rareș Opincă la funcția de primar.

PUSL va depune doar liste de consilieri. Este politica PUSL având în vedere tinerețea, experiența, cunoștința mea personală, interactivitate cu domnul prefect în funcție Rareș Opincă, viitorul primar al Sectorului 2, cel care îl lipsa mea a ținut primăria ca citymanager. Nu mă interesează formațiunea lui. Eu am ales ca președinte al PUSL din România să nu îi pun contracandidat, să merg direct în consiliu", a spus Cristian Piedone.

Aflat în studioul Antena 3 CNN, Rareș Hopincă a avut și o primă reacție la declarația lui Cristian Piedone.

"Mă surprinde extrem de plăcut poziția domnului primar Piedone. Dânsul știe că îi apreciez munca. De altfel, cât am colaborat la Primăria Sectorului 5 a existat continuitate de proiecte atât când am preluat eu proiectele domnului Piedone, cât și ulterior când le-a reluat după mandatul meu de citymanager", a spus Rareș Hopincă.
 

×
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close