Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Cristian Piedone îi răspunde doctorului Cătălin Cîrstoiu: "Cu ce să vin, cu gips? Cu mănuși ca să pun mâna pe roabă?"

Cristian Piedone îi răspunde doctorului Cătălin Cîrstoiu: "Cu ce să vin, cu gips? Cu mănuși ca să pun mâna pe roabă?"

Candidatul pentru Primăria Municipiului București, Cristian Popescu Piedone i-a răspuns atacului contracandidatului său, doctorul Cătălin Cîrsotiu, în direct la Antena 3 CNN.

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Mar 2024   •   21:34

Candidatul pentru Primăria Municipiului București, Cristian Popescu Piedone, a ripostat atacului lansat de contracandidatul său, doctorul Cătălin Cîrstoiu, într-un interviu acordat în direct la Antena 3 CNN.

După ce Cătălin Cîrstoiu a spus că un primar nu trebuie să ducă roaba ci să se asigure că instituțiile care se ocupă de acest lucru funcționează, în replică, Piedone a declarat: "Domnul Cîrstoiu este probabil eminent în meseria pe care o practică, dar și eu am o meserie și am clădit-o în 30 de ani.

Domnul Cîrstoiu spune de roabă? Ok. Păi cu ce să vin, cu gips? Cu ce să vin, cu mănuși ca să pun mâna pe roabă? Să vin cu mască să nu infectez pacientul? În teritoriu nimeni nu poartă mască. Se văd măștile acelor farisei care mint de peste 30 de ani."

În plus, candidatul a anunțat că, începând cu debutul campaniei publice, nu va participa la nicio dezbatere în studio de televiziune, argumentând că "ei sunt foarte buni în cuștile lor, transmițând din spații închise cu bilețele sau antrenați de echipe ce să spună."

Întregul interviu poate fi urmărit în următorul material video:

 

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close