Antena 3 CNN Politică Cristian Popescu Piedone: "Nimeni nu este mai presus de lege" | Parlamentul, obligat să plătească o parte din veniturile obținute către bugetul Sectorului 5

Cristian Popescu Piedone: "Nimeni nu este mai presus de lege" | Parlamentul, obligat să plătească o parte din veniturile obținute către bugetul Sectorului 5

Parlamentul este obligat să plătească o parte din veniturile obținute din activitățile comerciale şi chirii către bugetul local al Sectorului 5.

Cristian Popescu Piedone: "Nimeni nu este mai presus de lege" | Parlamentul, obligat să plătească o parte din veniturile obținute către bugetul Sectorului 5
Sursa foto: Facebook Cristian Popescu Piedone
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Feb 2024   •   23:01

Anunţul a fost făcut de primarul Sectorului 5, Bucureşti şi preşedintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), Cristian Popescu Piedone.

"Când mi-a fost cel mai greu în viață, o parte însemnată dintre cetățenii Sectorului 5 m-au ridicat, m-au curățat de ura unor politicieni de tavernă, au ignorat păpușarii politicii anti-oameni și… mi-au oferit încrederea și inima lor!

Piedone…nu-i uită si n-o să-i uite toată viaţa lui! Piedone… nu uită nici că șleahta păpușarilor politici l-au luat NEVINOVAT la pușcărie taman când se apucase să scoată Sectorul 5 din mizeria în care îl cufundaseră habarniștii politicii anti-oameni! Piedone… nu uită! Piedone…este un om liber să lupte pentru cetăţenii care l-au ales primar!

Așa că, în numele cețățenilor Sectorului 5, primarul Piedone anunță: Instituția “Palatul Parlamentului”, aflată pe raza teritorială a Sectorului 5, conform legilor României…este obligată să plătească o parte din veniturile obținute din activitățile comerciale şi chirii către bugetul local al Sectorului 5, pentru dezvoltarea Sectorului 5 și pentru confortul urban al cetățenilor domiciliați în Sectorul 5!

Astăzi am discutat subiectul cu oficialii administrației Palatului Parlamentului și le-am depus solicitarea ca atare! Rog responsabilii destinatari să respecte legile României și cetățenii Sectorului 5", a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook. 

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close