Antena 3 CNN Politică CTP îl compară pe Dragnea cu Ceauşescu, iar "Grindeanu nu doreşte să se afunde în minciuna electorală"

CTP îl compară pe Dragnea cu Ceauşescu, iar "Grindeanu nu doreşte să se afunde în minciuna electorală"

CTP îl compară pe Dragnea cu Ceauşescu, iar "Grindeanu nu doreşte să se afunde în minciuna electorală"
de M.Z.    |    15 Iun 2017   •   09:07

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre criza în care se află coaliţia de la guvernare şi l-a comparat pe Liviu Dragnea, preşedintele PSD, cu Nicolae Ceauşescu, acuzându-l de propagandă electorală.

"E o confruntare de putere, nimic altceva. (...) Şi s-au întâmplat o serie de lucruri care i-au afectat autoritatea, că asta este obsesia domnului Dragnea, cum ar fi faptul că domnul Tudorel Toader, adus de domnul Grindeanu la Justiţie, a refuzat să o dea afară pe Laura Codruţa Kovesi, de asemenea pe procurorul general Augustin Lazăr, spre dezamăgirea domnului Dragnea.

De asemenea, domnul Viorel Ştefan, de la Finanţe, refuză să raporteze recolete mai mari decât suprafaţa ţării, ca pe vremea lui Nicolae Ceauşescu. Dragnea se află exact în postura lui Nicolae Ceauşescu, cere imposibilul din acel program de guvernare, iar unii miniştri şi premierul Grindeanu pur şi simplu nu doresc să se afunde în minciuna electorală pe care a livrat-o Dragnea cu acest program”, a spus analistul Cristian Tudor Popescu.

Este război total între Sorin Grindeanu şi Liviu Dragnea. Grindeanu refuză să plece din fruntea Guvernului, deşi Comitetul Executiv al PSD, prezidat de Dragnea, a decis să îi retragă sprijinul politic

Sursa: Observator.tv

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close