Antena 3 CNN Politică Cum îl critica Băsescu pe Meleşcanu în urmă cu nicio lună

Cum îl critica Băsescu pe Meleşcanu în urmă cu nicio lună

Cum îl critica Băsescu pe Meleşcanu în urmă cu nicio lună
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    10 Noi 2014   •   16:40

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, decretul de numire a lui Teodor Meleşcanu în funcţia de ministru de Externe, după ce, în urmă cu circa trei săptămâni, şeful statului spunea despre Meleşcanu că a pus serviciul pe care în conducea "într-o situaţie foarte proastă".

"Consider că domnul Meleşcanu a încălcat legea şi a târâit după interesele politice ale domniei sale şi ale premierului un serviciu excepţional, un serviciu care este unul dintre cele mai bune servicii din lume. Păcat că un om politic, cel puţin neinspirat a participat la un demers care a pus serviciul într-o situaţie foarte proastă", spunea preşedintele Traian Băsescu pe 15 octombrie, după cum se arată şi pe site-ul Administraţiei prezidenţiale.

 
 
Preşedintele Traian Băsescu a semnat, astăzi, decretul pentru numirea lui Teodor Meleşcanu în funcţia de ministru de Externe, după ce Titus Corlăţean a anunţat, luni, că a decis să-şi depună mandatul de ministru al Afacerilor Externe, menţionând că ministerul îşi menţine poziţia că nu există baze legale pentru înfiinţarea de noi secţii de votare în străinătate la turul al doilea al alegerilor prezidenţiale din acest an.

×
Subiecte în articol: Teodor Meleşcanu
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close