Antena 3 CNN Politică Barna, după şedinţa coaliţiei: "Voiculescu continuă la Ministerul Sănătăţii. Nu s-a discutat să fie demis sau să se retragă"

Barna, după şedinţa coaliţiei: "Voiculescu continuă la Ministerul Sănătăţii. Nu s-a discutat să fie demis sau să se retragă"

Preşedintele USR, Dan Barna, a anunţat, luni, că Vlad Voiculescu va rămâne în continuare la Ministerul Sănătăţii şi nu a fost niciun moment vorba ca el să fie retras de coaliţie.

Barna, după şedinţa coaliţiei: "Voiculescu continuă la Ministerul Sănătăţii. Nu s-a discutat să fie demis sau să se retragă"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    12 Apr 2021   •   14:36

"Nu a fost niciun moment în discuție, în coaliție, să fie demis sau să se retragă. 

Barna: Vlad continuă la Ministerul Sănătății

(...) Coaliția merge mai departe. Coaliția e asumată pe reformele din programul de guvernare", a spus, luni, Dan Barna, după şedinţa coaliţiei de guvernare.

Totodată, Barna a vorbit şi de susținerea actualului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

"Vlad continuă la Ministerul Sănătății. Nu a fost niciun moment în discuție, în coaliție, să fie demis sau să se retragă", a conchis liderul formaţiunii, Dan Barna.

Coaliţia de guvernare este în tensiune din cauza lui Vlad Voiculescu, iar tensiunile dintre PNL şi USR-PLUS sunt mari. 

Tensiune în coaliţie, Barna spune că ministrul USR-PLUS nu va fi schimbat

După ce mai mulţi liberali au cerut demiterea lui Vlad Voiculescu, Dan Barna a spus că nu se pune problema ca ministrul USR-PLUS să fie schimbat. Ba mai mult, spune că de hotărârea premierului în privinţa ministrului Sănătăţii depinde chiar soarta întregii guvernări. 

Între timp, PSD stabileşte strategia împotriva guvernului şi a anunţat că depune o moţiunea simplă împotriva lui Vlad Voiculescu. 

Vlad Voiculescu, cele mai mari cheltuieli de personal pe primele două luni la Ministerul Sănătăţii

×
Subiecte în articol: Dan Barna
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close