Antena 3 CNN Politică Vlad Voiculescu, cele mai mari cheltuieli de personal pe primele două luni la Ministerul Sănătăţii

Vlad Voiculescu, cele mai mari cheltuieli de personal pe primele două luni la Ministerul Sănătăţii

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, are cele mai mari cheltuieli de personal pe primele două luni ale acestui an, potrivit unor surse citate de Antena 3. Mai exact, este vorba despre suma de aproximativ 200 de milioane de lei pe lună, cheltuieli personale.

Vlad Voiculescu, cele mai mari cheltuieli de personal pe primele două luni la Ministerul Sănătăţii
Sursa foto: Agerpres
de Maria Toader    |    12 Apr 2021   •   11:50

Premierul Florin Cîţu ştie de această situaţie, având în vedere că săptămâna trecută, la şedinţa de guvern, a cerut o analiză de la Ministerul de Finanţe pe tema cheltuielilor de personal.

Şeful Guvernului cunoaşte situaţia de la Ministerul Sănătăţii

În plus, analiza ar fi fost cerută după ce din execuţie se vedea o creştere mai mare decât cea planificată şi "legislaţia în vigoare nu ar fi permis acest lucru".

În acest moment, coaliţia de guvernare este în tensiune din cauza lui Vlad Voiculescu

Tensiunile dintre PNL şi USR-PLUS sunt mari, iar în aceste momente se joacă chiar soarta Executivului. 

E tensiune, dar Barna spune că ministrul USR-PLUS nu va fi schimbat

După ce mai mulţi liberali au cerut demiterea lui Vlad Voiculescu, Dan Barna a spus că nu se pune problema ca ministrul USR-PLUS să fie schimbat. Ba mai mult, spune că de hotărârea premierului în privinţa ministrului Sănătăţii depinde chiar soarta întregii guvernări. 

Între timp, PSD stabileşte strategia împotriva guvernului şi vrea să depună o moţiunea simplă împotriva lui Vlad Voiculescu. 
 

×
Subiecte în articol: Vlad Voiculescu
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close