Antena 3 CNN Politică Dăncilă, despre proiectul privind Ținutul Secuiesc: o chestiune extrem de gravă, o inconștiență politică

Dăncilă, despre proiectul privind Ținutul Secuiesc: o chestiune extrem de gravă, o inconștiență politică

Fostul premier Viorica Dăncilă susține, într-o postare pe Facebook, că adoptarea tacită a proiectului de lege care prevede autonomia Ținutului Secuiesc nu arată doar "lipsă de profesionalism, ci și o inconștiență politică".

Dăncilă, despre proiectul privind Ținutul Secuiesc: o chestiune extrem de gravă, o inconștiență politică
Sursa foto: Hepta
de M.Z.    |    29 Apr 2020   •   09:24

În plus, "este un afront la adresa suveranității statului român", a mai scris Dăncilă.

"Adoptarea tacită a proiectului de lege care acordă autonomie așa-zisului Ținut Secuiesc este o chestiune extrem de gravă, din toate punctele de vedere. Este un afront la adresa suveranității statului român.

Nicio epidemie, nicio izolare nu poate justifica o astfel de scăpare de procedură. Adoptarea chiar și tacită a unei propuneri legislative de o asemenea gravitate nu arată doar o totală lipsă de profesionalism, ci și inconștiență politică.

Senatul e acum dator să repare această oribilă greșeală", a reacţionat fostul premier Viorica Dăncilă, marţi noapte, pe pagina sa de Facebook.

Un proiect de lege pentru autonomia Ținutului Secuiesc, aprobat tacit de deputați. Va avea preşedinte şi limba oficială, maghiara

×
Subiecte în articol: tinutul secuiesc viorica dancila
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close