Antena 3 CNN Politică Vicepremierul Dîncu îl susține pătimaș pe ministrul Achimaș

Vicepremierul Dîncu îl susține pătimaș pe ministrul Achimaș

Vicepremierul Dîncu îl susține pătimaș pe ministrul Achimaș
de M.Z.    |    06 Mai 2016   •   18:09

Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat joi, la Cluj, că ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, este un foarte bun specialist şi "face foarte multe lucruri bune" în activitatea sa de la minister, adăugând că acesta se bucură de sprijinul premierului Dacian Cioloş şi al întregii echipe de miniştri, potrivit agerpres.ro

”Nu cred că vor mai fi remanieri în perioada următoare, am trecut la o fază de lucru, de implementare a proiectelor şi în cazul în care nu se vor întâmpla accidente, nu cred că va fi acest lucru. Vreau să vă spun că domnul Patriciu Achimaş este un foarte bun ministru. Din păcate, a moştenit în acest minister şi în general în viaţa medicală din România o criză în care este foarte greu să te descurci. Ministerul este aproape gol, nu sunt specialişti, pentru că nivelul de salarizare este foarte slab în minister, are deficienţe de specialişti în minister, dar a făcut foarte multe lucruri bune în această perioadă”, a declarat Vasile Dîncu, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor referitoare la o eventuală remaniere la Ministerul Sănătăţii. 

El a mai spus că premierul şi membrii guvernului au încredere în ministrul Sănătăţii. 

”Noi avem toată încrederea în ceea ce face Patriciu Achimaş. Are multe crize, în fiecare săptămână îi apare câte ceva nou şi este foarte greu de gestionat. Eu îl înţeleg foarte bine, lucrez cu el foarte bine, îl sprijin cât pot, premierul îl sprijină, face foarte multe lucruri bune. Este un foarte bun specialist”, a subliniat Vasile Dîncu. 

Mai puțin de 5% din cele peste 3.500 de probe recoltate de la spitale au fost neconforme și 95% - conforme, a declarat miercuri ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, cu referire la ancheta efectuată în cazul dezinfectanților folosiți în unitățile sanitare.

Ancheta vine după Noi dezvăluiri halucinante. Dezinfectanţii folosiţi în spitalele din România sunt diluaţi de 10 ori

Alianța Medicilor respinge testele Ministerului: Pacienții nu sunt în siguranță

Citiți și Dosar penal pentru dezinfectanții diluați din spitale

Scandalul dezinfectanților din spitale. Momentul în care apar offshore-urile în care se scurg banii

×
Subiecte în articol: Vasile Dîncu patriciu achimas cadariu
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close