x close

Daniel Zamfir îl pune la punct pe Ludovic Orban, după anunțul privind majorarea salariului minim

de A.M.P    |    11 Noi 2019   •   14:56
Daniel Zamfir îl pune la punct pe Ludovic Orban, după anunțul privind majorarea salariului minim 482 Foto: captură Antena 3

Senatorul Daniel Zamfir a lansat un nou atac, pe Facebook, la adresa premierului Ludovic Orban, pe care îl acuză de ipocrizie în privința declarațiilor făcute în spațiul public despre majorarea salariului minim.

"PRIM MINISTRUL IPOCRIT

Cum e, Ludovice? În "dezastru economic" tu măreşti salariul minim pe economie? Nu erai tu ăla care ţipa ca din gură de şarpe că e o măsură nesustenabilă şi e o lovitură dată mediului privat care nu poate fi obligat să mărească salariile? Văd că declari public că e bine şi cu salariile şi pensiile mărite, după ce ai făcut tot posibilul - inclusiv atacarea la CCR - să le blochezi. Aştept cu nerăbdare să corectezi măsurile economice care au dus România "pe marginea prăpastiei". Ah! Era să uit! Hai rapid cu eliminarea accizei la carburant, aşa cum ai promis! Te ţin balamalele?", a scris Daniel Zamfir pe Facebook. 

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că există "un anumit grad de urgenţă" în ceea ce priveşte adoptarea deciziei de creştere a salariului minim, precizând că ea trebuie luată cel târziu până la finale lunii noiembrie - începutul lunii decembrie, astfel încât mediul de afaceri să ştie din timp.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a anunțat, luni, că Guvernul Orban a făcut un prim pas spre majorarea salariului minim pe economie, promisă de PSD, prin consultarea cu factorii de decizie.

Citeşte mai multe despre:

Ludovic Orban Daniel Zamfir
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati