Antena 3 CNN Politică Însărcinatul pentru afaceri al ambasadei SUA, apariția surpriză de la nunta fiicei ministrului Energiei | ”Nu l-am mai văzut la un asemenea eveniment”

Însărcinatul pentru afaceri al ambasadei SUA, apariția surpriză de la nunta fiicei ministrului Energiei | ”Nu l-am mai văzut la un asemenea eveniment”

David Muniz, însărcinatul pentru afaceri al ambasadei Statelor Unite la București, a fost apariția surpriză de la nunta fiicei ministrului Energiei. Muniz este unul dintre cei mai importanți oficiali, fiind cel ce conduce misiunea în lipsa ambasadorului, și nu este văzut la astfel de evenimente de obicei.

Însărcinatul pentru afaceri al ambasadei SUA, apariția surpriză de la nunta fiicei ministrului Energiei | ”Nu l-am mai văzut la un asemenea eveniment”
Sursa foto: Facebook/ Virgil Popescu
de Andreea Ştefan    |    05 Sep 2022   •   17:41

Pe lângă miri, în centrul atenției de la nunta fiicei lui Virgil Popescu, ministrul Energiei, a fost David Muniz, însărcinatul pentru afaceri al ambasadei Statelor Unite la București.

Prezența acestuia a fost observată de toți invitații.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Toată lumea era în jurul lui. Eu nu-mi aduc aminte să mai fi fost, să-l mai fi văzut pe la un asemenea eveniment”, a declarat un lider PNL pentru libertatea.ro.

În contextul în care Virgil Popescu este mai contestat ministru din guvernul Ciucă, prin prezența lui David Muniz la nunta fiicei sale, se poate spune că ministrul Energiei ”și-a asigurat spatele”.

Nuntă mare în familia lui Virgil Popescu. Ministrul Energiei şi-a măritat fiica

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fost socru mic în acest weekend. Fiica sa, Cristina, s-a căsătorit religios la Cernica, cu un cetăţean austriac.

Cristina Popescu, fiica ministrului Energiei, Virgil Popescu, a avut cununia civilă în Austria, în urmă cu două luni, iar acum a făcut şi nunta în România.

Evenimentul religios a avut loc în acest sfârşit de săptămână, într-o locaţie de pe malul lacului Cernica, lângă București, şi aproximativ 300 de invitați au fost alături de fericiţii miri.

Nunta s-a desfăşurat într-un resort de 8.000 de metri pătrați, cu două saloane pentru evenimente – unul mai mare, de 300 de persoane, cu acces la piscină în aer liber, și unul mai mic, de maximum 120 de persoane, potrivit infoactual.ro.

×
Subiecte în articol: ministrul energiei Virgil Popescu nunta
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close