Antena 3 CNN Politică De ce a lipsit, de fapt, premierul Grindeanu de la Legea salarizării

De ce a lipsit, de fapt, premierul Grindeanu de la Legea salarizării

De ce a lipsit, de fapt, premierul Grindeanu de la Legea salarizării
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/Sorin Grindeanu
de M.Z.    |    07 Iun 2017   •   23:49

Premierul Sorin Grindeanu a lipsit, miercuri, atunci când Legea salarizării a fost adoptată de Parlament și a fost criticat de conducerea PSD pentru acest lucru, însă nu este clar dacă șeful Guvernului a și fost invitat la acest eveniment.

Întrebat, la Antena 3, dacă a fost invitat în Parlament, la votul pentru Legea salarizării, premierul Grindeanu nu a dorit să răspundă la această întrebare.

”Nu răspund la chestiunea aceasta”, a replicat premierul Sorin Grindeanu, miercuri, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Singurele completări pe care le-a făcut pe acest subiect au fost că susține legea și colegii săi din guvern au lucrat bine.

”Susțin legea salarizării. A lucrat bine Olguța Vasilescu și asta este cel mai important, nu că am fost eu sau nu invitat. Și eu, și colegii mei din guvern susținem această lege”, a încheiat șeful de la Palatul Victoria.

Legea salarizării unitare a fost adoptată miercuri de parlamentari, aceasta fiind votată inclusiv de aleși ai opoziției. Legea a fost supusă la vot în plenul Camerei Deputaților, unde s-au înregistrat 188 de voturi ''pentru'', 28 "împotrivă" şi 47 de abţineri.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close