Antena 3 CNN Politică De ce Diaconescu l-a ales contracandidat pe Ponta, şi nu pe Antonescu

De ce Diaconescu l-a ales contracandidat pe Ponta, şi nu pe Antonescu

De ce Diaconescu l-a ales contracandidat pe Ponta, şi nu pe Antonescu
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    30 Oct 2012   •   22:58

Preşedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a explicat, marţi seara, că va candida la alegerile parlamentare împotriva lui Victor Ponta, în colegiul 6 Târgu Jiu, deoarece fiica sa l-a preferat pe premier în detrimentul lui Crin Antonescu.

Patronul OTV, Dan Diaconescu, susţine că fiica sa l-a preferat pe Victor Ponta, pentru că se distrează teribil când îl vede la televizor pe premier, informează Ghimpele.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, şi-a depus, marţi seara, candidatura la Biroul Electoral Judeţean Gorj, pentru un nou mandat de deputat în Colegiul 6, Târgu Jiu.

Premierul Victor Ponta candidează pentru al treilea mandat consecutiv la Camera Deputaţilor în Colegiul 6 Târgu Jiu, marţi fiind ultima zi în care acesta îşi mai poate înregistra, în termenul legal, candidatura la Biroul Electoral Judeţean Gorj.

De asemenea, candidatura liderului PP-DD, Dan Diaconescu, pentru un mandat de deputat în Colegiul 6, Târgu Jiu, unde candidează şi preşedintele PSD, Victor Ponta, a fost înregistrată oficial, marţi seară, la Biroul Electoral Judeţean Gorj.




×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close