Antena 3 CNN Politică De ce se ceartă zilnic Băsescu şi Ponta

De ce se ceartă zilnic Băsescu şi Ponta

De ce se ceartă zilnic Băsescu şi Ponta
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    12 Mar 2014   •   21:32

Preşedintele şi premierul nu se ceartă, ei oferă românilor circ. Cel puţin asta crede senatorul PNL, Ioan Ghişe.

 
Întrebat miercuri, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, de ce crede că Băsescu şi Ponta se ceartă zilnic, politicianul a răspuns:
 
"În opinia mea, ei nu se ceartă. Ne oferă circ. De ce? Pentru că scopul lui Băsescu este să îndrepte milioanele de antibăsişti spre Ponta, deci a-l critica pe premier Băsescu înseamnă că milioane votanţi de la referendum, şi sunt vreo 7,4...".
 
Mai mult, Ghişe spune că Băsecu şi Ponta se înţeleg pe problemele de interes reciproc şi pe cele personale.
 
"Deci, ei doi pe toate problemele de interes reciproc sau personal s-au înţeles. Băsescu l-a numit pe Ponta de două ori într-un an premier, după ce în prelabil se jurase că n-o să-l numească niciodată premier pe pisoi. Iar Ponta după ce a declanşat referendumul a făcut tot posibilul ca Băsescu să rămână în funcţie, refuzând amendamentele pe care le-am propus la legea referendumului, iar mai apoi acordul de coabitare şi faptul că noi acum îl ţinem în funclie pe Băsescu", a mai spus liberalul.

Traian Băsescu a declarat miercuri, la Palatul Cotroceni, că OUG referitoare la certificatele verzi este în vigoare, aşa cum a fost adoptată de Guvern, menţionând că premierul Victor Ponta minte când face declaraţii contrare pe această temă.
 
Preşedinţia îi răspunde premierului Victor Ponta în disputa privind creşterile de preţuri, spunând că şeful Guvernului este cel care va duce la această situaţie, deoarece vrea să introducă acciza la combustibil.

 

×
Subiecte în articol: Ioan Ghise Victor Ponta circ Subiectiv
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close