Antena 3 CNN Politică Diana Şoşoacă baie de mulțime printre minerii de la Lupeni: ”Nu mai există pandemie în România. Le-am spus tuturor, jos masca”  

Diana Şoşoacă baie de mulțime printre minerii de la Lupeni: ”Nu mai există pandemie în România. Le-am spus tuturor, jos masca”  

Sute de oameni s-au strâns în faţa sediului Exploatării Miniere Lupeni pentru a-şi arăta susţinerea faţă de cei peste 80 de mineri care, de miercuri, s-au blocat în subteran, nemulţumiţi de întârzierile salariale şi de situaţia îngrijorătoare în care se află Complexul Energetic Hunedoara.

Diana Şoşoacă baie de mulțime printre minerii de la Lupeni: ”Nu mai există pandemie în România. Le-am spus tuturor, jos masca”  
de Andreea Cigolea    |    21 Feb 2021   •   10:22

Senatoarea Diana Șoșoacă a mers să discute cu ei. Șoșoacă a fost primită cu aplauze, sâmbătă, la Lupeni.

”Eu nu știu cine nu ar putea să plângă. Să vezi ce-i acolo, să vezi oameni cărora le-a venit rău în fața mea. Nu mi-am închipuit că există atâta durere în oameni și autoritățile să nu ia atitudine. Nu se poate(...). 1.700 de lei ca să te duci 250 de metri sub pământ ca să trăiască cine? Niște mizerabili care sunt la putere?”.

”Nu mai există pandemie în România”  

Senatorul Diana Şoşoacă, invitată să se adreseze oamenilor, a vorbit cel mai mult. S-a plâns că nu este lăsată să coboare în subteran şi le-a transmis oamenilor că se va întoarce la Lupeni, pentru a intra în mină, într-una din zilele următoare, de îndată ce va primi aprobarea conducerii CEH. „Să se dea drumul la toate minele din ţară, pentru că există soluţii economice”, le-a spus Diana Şoşoacă participanţilor la protest.

Apoi, discursul parlamentarului a deviat spre tema restricţiilor impuse în contextul pandemiei de Covid 19. „Pandemia a luat sfârşit. Nu mai există pandemie în România, cum nu mai există la nivel mondial. Le-am spus tuturor, hai, jos masca pentru că nu are rost”, a completat Diana Şoşoacă. Nici ea, nici primarul Lucian Resmeriţă nu au purtat mască, iar câţiva dintre politicienii aflaţi pe treptele EM Lupeni le-au urmat exemplul.

Diana Şoşoacă, în mijlocul protestului din Valea Jiului: ''Eu am venit cu soluţii, nu cu prostii. Ăştia de la putere sunt nişte asasini economici!''

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă pandemie
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close