Antena 3 CNN Politică Diana Şoşoacă încearcă să scoată oamenii în stradă în toată ţara. "Nici moartă nu tac!"

Diana Şoşoacă încearcă să scoată oamenii în stradă în toată ţara. "Nici moartă nu tac!"

Senatorul Diana Şoşoacă i-a îndemnat, vineri, pe susţinătorii săi, să iasă în stradă sâmbătă, de la ora 15, într-un protest la nivel naţional. Apelul a fost făcut într-un material video distribuit pe un cont de Facebook, în condiţiile în care Şoşoacă se plânge că alte conturi pe care le folosea, inclusiv un cont al soţului său, au fost blocate de reţeaua de socializare.

Diana Şoşoacă încearcă să scoată oamenii în stradă în toată ţara. "Nici moartă nu tac!"
Sursa foto: Hepta
de Adrian Iclozan    |    26 Mar 2021   •   17:08

Diana Şoşoacă: Ar fi bine să iasă 18 milioane de români în faţa Parlamentului

"Bună seara. Ăştia credeau că o să tac. Nici moartă nu tac. În acest moment sunt blocată pe toate conturile, inclusiv pe al soţului meu, Silvestru Şoşoacă. Evident că am găsit o soluţie să fac un live de pe această pagină...

Pentru că mâine se va desfăşura un eveniment la nivelul întregii ţări, deşi se menţionează că numai în Bucureşti. Nu! Sunt oameni care nu pot ajunge în Bucureşti şi atunci este normal să poată ieşi în stradă la ei în localitate.

Diana Şoşoacă, apel pentru miting ad-hoc, anunţat cu o zi înainte

Evident că ar fi bine să vină în faţa Parlamentului 18 milioane de români dar ştim că este practic imposibil. Cei care nu puteţi veni la Bucureşti, ieşiţi în faţa Primăriilor şi Consiliilor Judeţene în toată ţara.

Conform Legii adunărilor publice, nu aveţi nevoie de autorizare dacă ieşiţi în faţa acestor instituţii, mai ales că va fi un miting ad-hoc", a spus Şoşoacă într-un material video postat tot pe un cont de Facebook.

Materialul video se întrerupe brusc, în timp ce Şoşoacă se apucă să enumere conturile pe care i le-a blocat Facebook.

Obiectul protestului nu este precizat, însă precedentul protest la care senatoarea a participat şi la care a fost amendată era împotriva restricţiilor pandemice.

Miting anti-restricții în ziua cu cele mai multe cazuri în secțiile ATI

Senatorul Diana Șoșoacă a dansat pe piesa The Wall a trupei Pink Floyd, la mitingul anti-restricții organizat sâmbătă, 20 martie, în Piața Victoriei. Piesa respectivă a devenit, pe parcursul deceniilor, sinonimă cu protestele la adresa abuzurilor autorităților, indiferent de meridian.

În același timp, Șoșoacă a lansat și avertismente, amenințând că are dovezi care-i pot face pe adversarii săi să dispară "din toate structurile politice".

Diana Șoșoacă, apel la nerespectarea restricțiilor: N-au nicio bază legală, vă spune un avocat și un senator

"Pentru aflarea adevărului, încetarea minciunii, aflarea crimelor din spitale, pentru încetarea crimelor din școli... Este o tentativă de omor masca aceea în timpul orelor de sport. Cum își permit să facă așa ceva? (...)

Diana Șoșoacă: Iohannis să vină în piață, să discute cu poporul

Domnu' președinte să facă bine să vină aici, așa cum a venit în 2018, când s-a dat jos din jilț și a venit să vorbească la Universitate, alături de popor... Să vină domnul Iohannis să vorbească cu poporul român și cu singurul senator care e alături de oameni. Doamna doctor Groșan este un medic adevărat. Face exact ceea ce trebuie să facă un medic (...)

Rapotările sunt mincinoase! N-au legătură cu adevărul! Restricțiile nu au bază legală! Încălcați restricțiile, pentru că vă spune asta un avocat și un senator!

Diana Șoșoacă: Vom înființa Poliția Cetățenilor!

Vom înființa și noi poliția cetățenilor români! Nu vă puneți cu mine! Știu prea multe despre voi! Am prea multe dovezi împotriva voastră ca să nu vă clătinați și să nu dispăreți la un moment dat din toate structurile politice! Ați făcut tot ce ați putut ca să nu ajung acolo. Iată că am ajuns datorită poporului!", a declarat Diana Șoșoacă.

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă protest Facebook
Parteneri
Hidroelectrica, anunţ privind indexul pe luna septembrie 2023
x close