Antena 3 CNN Politică Dimensiunea politică a MCV

Dimensiunea politică a MCV

Dimensiunea politică a MCV
15 Noi 2018   •   19:48

Radu Tudor a vorbit în emisiunea „Punctul de Întâlnire” despre raportul MCV, care are o amprentă politică serioasă. 

Realizatorul a prezentat materiale legate de MCV realizate de DigiJust. Aici lucrează Raluca Prună, fostul ministru al Justiției. 

„Raluca Prună este un mare adversar al PSD și face politică militantă. Ca funcționar european, participă la mitingurile din Piața Victoriei. Raluca Prună și-a manifestat și o serioasă afiliere în ceea ce privește sursa ei de inspirație, Monica Macovei”, spune Radu Tudor. 

„Am spus, nu mă ascund. Am lucrat cu Monica Macovei şi, să spunem aşa, am o afiliere de idei cu Monica Macovei”, declara Raluca Prună.

Monica Macovei este co-semnatar al rezoluției din Parlamentul European.

Citește și: Alina Mungiu: „MCV, sub controlul Opoziției”

„În primul rând, statul român ar fi trebui să facă ceva în ceea ce o privește pe Raluca Prună, dacă a fost ofițer acoperit al vreunui serviciu secret. I se cere obiectivitate maximă. O raportare, un dialog în plan multilateral, nu se construiește doar prin câțiva europarlamentari pe care îi avem acolo. Partidele care sunt reprezentate de europarlamentari trebuie să le dea mandat pe temele mari. Orice partid politic are probleme la noi, mari”, spune fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu,la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire MCV
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close